Въпроси и отговори

Няма място за притеснение – следват ремонти. Покриви, цялостно изграждане или просто поправка, хидроизолация, поставяне на улуци, ние извършваме всичко необходимо вашият дом да бъде уютен и функционален.
Безспорно най-подходящото време за ремонт на покриви е през лятото.Е, разбира се, ако се получат течове през друг сезон, ние сме готови да се отзовем и отстраним повредата, без да се налага да чакате.
Отговорът е – веднага щом забележите и най-малкия проблем. Колкото е по-малък, толкова по- лесно и бързо отстраним. Ако допуснете покривът да се превърне в развалина, това оскъпява услугата, а понякога се налага не само пренареждане на керемиди, а и цялостно изграждане на нови покриви.
Преди да пръстъпим към какъвто и да е ремонт на покриви, ние правим индивидуален оглед и оценка на покривката и на покривната конструкция. В най-добрият случай може да се наложи само пренареждане или частична подмяна на керемиди. Ако обаче щетите са засегнали и подпокривната структура, прогнилите греди трябва да се сменят.
Най-добре е да се доверите на фирма с дългогодишен опит в ремонт на покриви, точно като нас. Ние сме се доказали на пазара с експертен, качествен труд и гаранция за перфектно свършена работа. Винаги използваме надежни материали и елементи, за да осигурим дълга експлоатация на покривната ви система.